CBETA Cost and Schedule Review

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Monday, 6 February 2017 08:30 (10 minutes)

Presenter: PATTERSON, J. Ritchie

Contribution ID: 1 Type: not specified

Project Overview & Plan

Monday, 6 February 2017 08:40 (45 minutes)

Presenter: PEGGS, Stephen

Contribution ID: 2 Type: not specified

Cost, Schedule, & Risk

Monday, 6 February 2017 09:25 (45 minutes)

Presenters: SMOLENSKI, Karl; Mr SMOLENSKI, Karl (Cornell University)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Report from the Independent Cost Review

Monday, 6 February 2017 10:30 (30 minutes)

Presenter: Mr MICHNOFF, Rob (BNL)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Invoice Processing & Reporting

Monday, 6 February 2017 11:00 (30 minutes)

Presenter: Ms LAMONTAGNE, Stephanie (BNL)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Project Management Drill Down

Monday, 6 February 2017 13:00 (40 minutes)

Presenter: Mr MICHNOFF, Rob (BNL)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

FFAG Magnets & Girders - Drill Down

Monday, 6 February 2017 13:40 (40 minutes)

Presenter: Mr TUOZZOLO, Joseph (BNL)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Splitter - Drill Down

Monday, 6 February 2017 14:20 (40 minutes)

Presenter: Mr BURKE, David (Cornell University)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Beam Commissioning - Drill Down

Monday, 6 February 2017 15:20 (40 minutes)

Presenter: Dr BARTNIK, Adam (Cornell University)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Accelerator Physics - Drill Down

Monday, 6 February 2017 16:00 (40 minutes)

Presenter: Dr MAYES, Christopher (Cornell University)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Answers to Questions / Discussion

Tuesday, 7 February 2017 08:00 (1 hour)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Further Drill Downs, As Required

Tuesday, 7 February 2017 09:00 (1 hour)

Closeout

Contribution ID: 13 Type: not specified

Closeout

Tuesday, 7 February 2017 14:30 (1 hour)