## MSN-C Workshop 2023: Progress and Opportunities



## **Report of Contributions**

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome

Tuesday, 26 September 2023 08:30 (10 minutes)

Matt Miller, Joel Brock

**Session Classification:** Session 1: MSN-C Facility and Programs

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **CHESS Overview Talk**

Tuesday, 26 September 2023 08:40 (20 minutes)

Matt Miller

**Session Classification:** Session 1: MSN-C Facility and Programs

Contribution ID: 3 Type: not specified

## **FMB Program Talk and Update**

Tuesday, 26 September 2023 09:35 (40 minutes)

Louisa Smieska

**Session Classification:** Session 1: MSN-C Facility and Programs

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## **MSN-C Overview Talk**

Tuesday, 26 September 2023 09:00 (20 minutes)

Arthur Woll

**Session Classification:** Session 1: MSN-C Facility and Programs

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **SMB Program Talk and Update**

Tuesday, 26 September 2023 10:15 (40 minutes)

Kelly Nygren

**Session Classification:** Session 1: MSN-C Facility and Programs

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

## Efforts in Big Data, Software, & Cyber

Tuesday, 26 September 2023 10:55 (20 minutes)

Werner Sun

**Session Classification:** Session 1: MSN-C Facility and Programs

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Defense Science Talk 1**

Tuesday, 26 September 2023 12:15 (30 minutes)

**Session Classification:** Session 2: Defense Sciences at MSN-C

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Defense Science Talk 2**

Tuesday, 26 September 2023 12:45 (30 minutes)

**Session Classification:** Session 2: Defense Sciences at MSN-C

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### **Defense Science Talk 3**

Tuesday, 26 September 2023 13:25 (30 minutes)

**Session Classification:** Session 2: Defense Sciences at MSN-C

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Defense Science Talk 4**

Tuesday, 26 September 2023 13:55 (30 minutes)

**Session Classification:** Session 2: Defense Sciences at MSN-C

Contribution ID: 11 Type: not specified

### **Short Panel: Ask the MSN-C Leadership**

Tuesday, 26 September 2023 14:35 (20 minutes)

Short Panel: Ask the MSN-C Lead...

**Session Classification:** Session 2: Defense Sciences at MSN-C

Contribution ID: 12 Type: not specified

## **Closeout: Day 1**

Tuesday, 26 September 2023 14:55 (10 minutes)

Closeout: Day 1

**Session Classification:** Session 2: Defense Sciences at MSN-C

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **CHESS Tour**

Tuesday, 26 September 2023 15:05 (1 hour)

Welcome

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Welcome

Wednesday, 27 September 2023 08:30 (10 minutes)

Paul Shade, Hilmar Koerner

**Session Classification:** Session 3: Industrial Measurements and Collaborations

Contribution ID: 15 Type: not specified

## **Industry Perspective Talk**

Wednesday, 27 September 2023 08:40 (25 minutes)

Iuliana Cernatescu

**Session Classification:** Session 3: Industrial Measurements and Collaborations

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### **Panel Session & Room Discussion:**

Wednesday, 27 September 2023 09:10 (45 minutes)

**Session Classification:** Session 3: Industrial Measurements and Collaborations

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### **Collaboration Workflow Talk**

Wednesday, 27 September 2023 10:10 (15 minutes)

Chris Budrow

**Session Classification:** Session 4: Working with MSN-C : Project Roadmaps and Infrastructure

Contribution ID: 18 Type: not specified

# Automation, User Interaction Points, Software Development, Standards, Big Data

Wednesday, 27 September 2023 10:25 (15 minutes)

Paul Shade

**Session Classification:** Session 4: Working with MSN-C : Project Roadmaps and Infrastructure

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **Panel Session & Room Discussion**

Wednesday, 27 September 2023 10:45 (45 minutes)

Chris Budrow, Kelly Nygren, Kirt Page, Louisa Smieska, Peter Ko, Amlan Das

**Session Classification:** Session 4: Working with MSN-C : Project Roadmaps and Infrastructure

Contribution ID: 20 Type: not specified

## **New Timing Mode Capabilities @ CHESS**

Wednesday, 27 September 2023 12:15 (10 minutes)

**Session Classification:** Session 5: Strategic Capability Development at MSN-C

Contribution ID: 21 Type: not specified

### **NIST-developed Laser Powder Diffraction Testbed**

Wednesday, 27 September 2023 12:25 (10 minutes)

Ho Yeung

**Session Classification:** Session 5: Strategic Capability Development at MSN-C

Contribution ID: 22 Type: not specified

## **GISAXS** of Covalent Organic Frameworks

Wednesday, 27 September 2023 12:35 (10 minutes)

Nick Glavin, Kirt Page

**Session Classification:** Session 5: Strategic Capability Development at MSN-C

Contribution ID: 23 Type: not specified

# X-ray CT of PMCs and CMCs under extreme environmental conditions

Wednesday, 27 September 2023 12:45 (10 minutes)

**Session Classification:** Session 5: Strategic Capability Development at MSN-C

Contribution ID: 24 Type: not specified

#### **Panel Session & Room Discussion**

Wednesday, 27 September 2023 13:00 (45 minutes)

**Session Classification:** Session 5: Strategic Capability Development at MSN-C

Contribution ID: 25 Type: not specified

## **Topic Introduction**

Wednesday, 27 September 2023 14:00 (5 minutes)

Rich Vaia

Session Classification: Session 6: Opportunities for Interagency Collaboration

Contribution ID: 26 Type: not specified

#### **Panel Session & Room Discussion**

Wednesday, 27 September 2023 14:05 (45 minutes)

**Session Classification:** Session 6: Opportunities for Interagency Collaboration

Contribution ID: 27 Type: not specified

## **Closeout: Day 2**

Wednesday, 27 September 2023 14:50 (10 minutes)

Closeout: Day 2

Matt Miller